Всі категорії
Додати товар

Губка без миючого, без хімії, меламінова

100 грн -73% 27 грн
Опис

Меламінова диво-губка (сіра) 100 грн за 4 шт❗️❗️❗️

Завдяки дрібнопористою структурою губка не залишає слідів. Завдяки своїй структурі, меламінові губки набувають шліфуючи властивостей і здатні з неймовірною швидкістю прибрати складні забруднення у ванній, кухні, вітальні та інших кімнатах. Що найцікавіше, така губка дбайливо відшаровує частинки плям, жиру, мильного нальоту, іржі і так далі, вбирає все це у свої волокна і не залишає на поверхні розводів. Губка чудово справляється з такими поверхнями, як кафель, дерево, пластик, скло, емаль, метал, гума та не залишає царапин.

ЩО ТАКЕ МЕЛАМІНОВА ГУБКА?
Це диво губка складається з 100% меламіну — безбарвні кристали, малорозчинні у воді.

Меламінова губка склад: меламін 100%, при використанні губки виділяється меламінова піна, яку необхідно видаляти чистою сухою ганчіркою.

Завдяки особливій структурі змочена водою губка видаляє бруд і вбирає її. Меламінова губка дбайливо очистить бруд з твердих поверхонь навіть чорнило перманентного маркера, не залишивши слідів, розводів і подряпин.

ОСНОВНІ ЯКОСТІ І ДОСТОЇНСТВА.
- Висока очисна здатність.
- Добре вбирає вологу.
- Піниста структура.

Меламінова Губка зітре дитячі малюнки, сліди від олівців і маркерів, чорнило, плями, розводи з підлоги, стін, стекол, дзеркал, дверей, різних предметів інтер'єру та побутової техніки, видаляє бруд, вапно, мильні розводи у ванній і дбайливо чистить будь-які поверхні.

ІНСТРУКЦІЯ ПО ВИКОРИСТАННЮ ТА ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ:

Обов'язково намочіть перед використанням і акуратно відіжміть. Склавши губку між долоньками. При протиранні необхідно терти куточком губки, а не всі поверхонь, так губка прослужить набагато довше. При забрудненні в губки змінюється структура поверхні - вона втрачає властивість активної очищення і стає крихкою. При використанні губка повинна зменшаться в розмірах і стиратися. Тому якщо ви використовуєте її як ластик (тобто трете куточком) вона буде стиратися, а якщо трете всією поверхнею вона буде кришитися. Якщо невелике забруднення рекомендується використовувати не всю губку і відрізати тільки частину і використовувати її.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sapelka
sapelka
Київ
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?