Всі категорії
Додати товар

Силіконові рукавички magic silicone gloves pink для прибирання чистки миття посуду для...

160 грн
Опис

ws22483
Гумові господарські рукавички Magic Silicone Gloves призначені для захисту рук. З їх допомогою можна мити і прибирати посуд, автомобілі, аксесуари кухні і гаража, автомобіль або інші засоби. Можна легко помити або очистити фрукти, раковини, плитку та інші, піддаються миття об’єкти.

Внутрішня частина рукавичок покриті силіконовою «щетиною» у великій кількості. Почасти це допомагає легко збити мильну піну від невеликої кількості засобу і полегшити процес миття.

Дуже зручні у використанні. Матеріал щільний і міцний, не рветься і не стирається. Водонепроникні і як стверджує виробник: маслостойкие. Легко очищаються. Чи не зісковзує з рук, відмінно носяться, зручно і довго.

Стверджується відмінна термостійкість. Допускається дезінфекція рукавичок в мікрохвильовці або гарячій воді. Можуть захистити в деякій мірі від опіків.

Рукавички можуть замінити для прибирання приміщення, посуду, поверхонь і т. Д. Безліч інструментів і пристосувань. Можуть бути єдиним засобом для даних процесів. Важко переоцінити в домашньому господарстві здійснення подібної ідеї для утримання обстановки в чистоті.
**************149

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари