Всі категорії
Додати товар

Рукавиця для миття та полірування автомобіля

115 грн
Опис

Рукавичка з ідеальним поєднанням шерсті і сітчастої тканини, компактнішої, ніж звичайні, стійкою до розшаровування і падіння, а також без ворсу, яка ніколи не приведе до нових вихорів, бруду і подряпин! Значна економія вашого терпіння, енергії і часу!

Характеристики:

Дизайн рукавиці забезпечує кращу опірність ковзанню
Підходить для прибирання автомобіля, меблів, скла і т. д.
Матеріал: штучна шерсть
Розмір: 15*23 см
Ціна за 1 шт
ЗРУЧНИЙ І ЕРГОНОМІЧНИЙ ДИЗАЙН

Сітчаста тканина на задній стороні виконана в стилі сендвіч, дуже дихаюча, щоб рука не потіла!

БЕЗПЕЧНО І ЕФЕКТИВНО

Добре виготовлено з товстої шерсті високої щільності, ультрамягкой, еластичної і гладкої! Будьте упевнені, що він безпечний і захистить ваш автомобіль, особливо автомобільну фарбу, ніколи не завдає ніякого збитку навіть крихітній подряпині! Крім того, велика здатність водопоглинання робить видалення бруду легшим і зручнішим!

ВИКОРИСТАЙТЕ РУКАВИЧКУ ВОЛОГОЮ АБО СУХОЮ

Дуже м'яка, всмоктуюча і з глибоким ворсом рукавиця утримує велику кількість води і піни, щоб допомогти вам зберегти ваш автомобіль, човен, житловий будинок у бездоганній чистоті. Також використайте його по будинку, наприклад, на кухні, в спальні, ванні і т. д., щоб не було пилу.

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ

Гладка щітка для пилу з високою щільністю, очистить ваш автомобіль, вантажівку і будинок. Супер всмоктуюча пил, бруд і олію. Добре працює на делікатних поверхнях і буде безпечна на фарбі, склі і підлозі. Ідеальний помічник для більшості людей, особливо для любителів автомобілів і фахівців з відходу за автомобілем. Підходить як для любительського, так і для професійного використання.

Безпечно для фарби і інших делікатних поверхонь!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatjanaktm
tatjanaktm
Супер-продавець
Кривий Ріг
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?