Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Файбер твіст для підлоги floor fiber

443 грн
Опис

Файбер Твіст для підлоги FLOOR FIBER

Деколи для щастя потрібно зовсім небагато, наприклад, чиста підлога без розводів. Файбер Твіст для підлоги готовий допомогти вам у цій справі. Він володіє підвищеною вбираністю, отже, надійно збере всю зайву вологу і забруднення, залишивши чисту поверхню. Бруд, пил, дрібне сміття, вовна і волосся не будуть розмазуватися по поверхні, а закріпляться в особливій структурі мікроволокна. Таким чином, ваші руки залишаться в чистоті.  Файбер виконаний із зносостійкого мікроволокна, завдяки чому буде служити вам довгий час. Підходить для всіх видів покриттів: паркету, ламінату, плитки та лінолеуму. Файбер Твіст для підлоги - новий погляд на звичну чистоту оселі!

Підлоги – наймасштабніші поверхні в оселі. Легко впоратися з прибиранням на великій території допоможе файбер Твіст для підлоги, який максимально спростить вам життя. Особливі властивості мікроволокна дозволяють миттєво вбирати бруд та зайву вологу, не залишаючи патьоків, розводів і ворсинок. Підходить для всіх видів підлогових покриттів - ламінату, плитки, лінолеуму і навіть паркету. Ідеальний для щоденного вологого прибирання, відрізняється підвищеною зносостійкістю, отже, прослужить вам довгі роки.

Властивості продукту за 10-бальною шкалою на підставі 3 основних характеристик, де 10 - це найвищий показник.
Вбираність — 6
Полірування — 1
Очищення — 8

Розміри: 40 х 60 см

Для виробництва Green Fiber використовується волокно унікального плетіння UpPoly, розроблене за японською технологією. Волокно, розщеплене на сотні мікрониток, у вологому вигляді створює капілярний ефект і, як потужний пилосос, втягує величезну кількість вологи та разом з нею забруднень. У сухому вигляді волокно, як магніт, притягує й утримує пил. Екологія чистоти і комфорту разом з Green Fiber!

Файбери серії Green Fiber HOME

Екологічні та безпечні, не вимагають застосування додаткових миючих засобів.

Технологічні: в основі всіх файберів унікальне волокно UpPoly, розроблене за японською технологією.

Довговічні, відрізняються підвищеною зносостійкістю і довго не втрачають привабливого зовнішнього вигляду. Термін їх експлуатації - 2 роки.

Економічні: економлять гроші, час і ваші зусилля.

Функціональні: великий асортимент засобів для різних цілей. Популярні позиції є відразу в декількох кольорах.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари