Всі категорії
Додати товар

Серветка з мікрофібри для видалення бруду та жиру, для миття вікон та багато різних mr.wipes

329 грн
Опис

Серветка з мікрофібри для видалення бруду і жиру Mr.Wipes Bio Home Microfiber має щільну і м'яку структуру, що дозволяє швидко і якісно видаляти будь-які види забруднень і жир. Не залишає слідів, плям і розводів.

Серветки з мікрофібри для дзеркал і скла Mr.Wipes Bio Home Microfiber виготовлені з унікального матеріалу - мікрофібри, яка дозволяє мити скло і дзеркало без застосування миючих засобів. Не залишає розводів, подряпин, легко видаляє пил та інші забруднення. Підходить для полірування скляних і дзеркальних поверхонь. Серветка має антибактеріальні та антистатичні властивості, довговічна у використанні.

Серветка для протирання посуду Mr. Wipes Farmasi володіє в 10 разів більшою всмоктуючою здатністю, ніж інші серветки. Може використовуватися без будь-яких засобів для очищення. Можна використовувати серветку протягом більш тривалого часу, маючи контакт із водою. Вона легко розчиняє масла. Може використовуватися на будь-якій поверхні. Серветки рекомендовано використовувати людям, схильним до алергії та страждаючим на астму. Не завдає шкоди здоров'ю людини. Серветка має доступну ціну, щоб використовувати в кожному будинку і принести користь всім. Завдяки високій всмоктувальній здатності дуже швидко сушить вологі місця, не залишаючи слідів і плям. Це очисна серветка, яка кидає виклик іншим мийним серветкам.

Серветка з мікрофібри універсальна Має 2 різні очищаючі боки. Видаляє 99,6% бактерій. Очищає поверхні без додаткових засобів і пристосувань. Можна використовувати для сухого та вологого прибирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
v.k6828
v.k6828
0% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?