Всі категорії
Додати товар

Серветка для очищення оптики із мікрофібри faberlic

105 грн
Опис

Артикул: 910189
Вага: 21 г

Серветка для очищення оптики – чудовий спосіб делікатного усунення забруднень з будь-яких поверхонь гаджетів.
Ефективно очищає оптику, а також чутливу поверхню дисплеїв, моніторів, телевізорів, мобільних телефонів та інших гаджетів.
Особлива поверхня забезпечує дбайливе очищення та полірування без подряпин, ворсинок та розводів. Має антистатичний ефект. Виготовлена з ультратонкого розсіченого мікроволокна (мікрофібри).
Використовуйте у сухому вигляді.
Без розводів.
Без подряпин.
Без води та засобів для чищення.
Матеріал: мікрофібра (80% поліестер, 20% поліамід)
Розмір: 20 х 20 см

Мікрофібра (мікроволокно) – тканина нового покоління, що дозволяє обійтися без використання побутової хімії. Мікроволокно в 100 разів тонше за людське волосся і в 30 разів тонше за бавовняні волокна, вбирає вологи в 7 разів більше за власну вагу.

У мікроволокні з'єднані дві нитки - поліамідна та поліефірна:

Поліамід поглинає водорозчинні забруднення, поліефір втягує жиророзчинні. Це допомагає максимально ефективно очистити поверхні від забруднень під час використання лише води.
Поліамід і поліестер мають різний електростатичний потенціал. У процесі прибирання відбувається тертя волокон між собою, виробляється статичний заряд, який затягує частки пилу та запобігає їх випаданню. При сухому прибиранні це дозволяє легко збирати весь пил із поверхонь, які ще довго залишаються чистими. При цьому мікроволокно ще й полірує поверхню.
Розсічене мікроволокно
Кожна нитка розсічена на сектори, які своїми гострими куточками проникають у всі мікрощілини та ефективно видаляють бруд.
Забруднення разом із водою засмоктуються всередину мікроволокна, піднімаючись по пазах у нитках, як у капілярах (потужна дія закону капілярності). Для порівняння – звичайне волокно просто збирає бруд на своїй поверхні, розмазує.
Тому очищаючі властивості мікроволокна в десятки разів сильніші, ніж у звичайних губок і ганчірок разом із миючими засобами.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?