Всі категорії
Додати товар

Велика дорожня сумка господарська на колесах синій

460 грн
Опис

Ви втомилися носити тяжкі сумки після походу в магазин? Вам це виснажливе заняття, але іншого виходу немає? Надзвичайно містка, зі зручною, міцною ручкою вона витримає навантаження в десятки кілограм і стане вам просто незамінною помічницею! Беріть її з собою коли збираєтеся за покупками, якщо виїжджаєте на пікнік з друзями, коли вам чекає довга подорож - у будь-якій ситуації сумка на коліщатках буде вам незамінною помічницею!
Переваги сумки: Містка: об'єм – 35 л.; Зручна пластмасова ручка та якісний залізний каркас; Елегантна та витончена, стане для вас стильним аксесуаром; Можете використовувати залізну основу як звичайний візок; Сумка на колесах – це необхідна річ у побуті кожної господині. Чи йдете ви за покупками, чи збираєтеся на дачу за врожаєм, складаєте речі у відпустку або просто готуєтеся поїхати на шашлики, вам все одно знадобиться ця чудова чарівниця!
Характеристики товару: Об'єм сумки: 35 л.; Вага сумки з каркасом: 1.5 кг; Матеріал каркасу: метал; Матеріал ручки: пластик: Матеріал коліс: пластмаса, поліуретану; Матеріал: поліестр; Розмір каркаса із сумкою (ВxШ): 93×34 см.; Колір: чорний. У комплект входить: Тканинна сумка; Металева основа; Коліщатка: 2 шт.
Артикул: SYBU12

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари