Всі категорії
Додати товар

Вологопоглинач бамбуковий 500 мл від цвілі і запахів.

130 грн
Опис

Являє собою невеликий пластмасовий контейнер, розділений на два яруси. У верхній частині розміщені вологопоглинальні гранули. Нижній ярус контейнера порожнистий (порожній). Гранули вбирають вологу з повітря і набухають. Коли накопичена волога буде надлишкове (через 2-3 тижні), то вода стане поступово стікати в резервуар, розташованому в нижній частині контейнера. Завдяки наявності бамбукових тирси, активованого вугілля та хлорид кальцію даний вологовбирач буде ефективно "вбирати" крім вологи і грибка, цвілеві пори.
Можливо розміщувати в шафі, на підвіконнях при конденсації, у винному погребі, гаражі, в будь-який куточок ванни, меблі в кімнаті, під ліжко спальні, в підвалі, на дачі, в магазині, майстерні, автопричепі, в будь-яких неопалюваних або погановентильованих приміщеннях, зрештою ― навіть на журнальний столик! Відсутність електричного шнура робить прилад гранично мобільним.
Термін дії: по мірі наповнення нижнього резервуара. Може поглинати до 250 мл вологи. При дуже підвищеної вологості (від 65%) заповниться приблизно протягом 1-2 місяці.
Одноразового використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?