Всі категорії
Додати товар

Чохол для одягу набір 6 шт дихаючі 60 x 160 см

854 грн
Опис

Набір з 6 чохлів, що дихають для одягу на блискавці, підвісні чохли для одягу
розміром 60 x 160 см, сумка для зберігання чоловічого костюма із захистом від
молі, чохол для зберігання в гардеробі, подорожі

Матеріал Етиленвінілацетат
Бренд PWSAP
Тип закриття Блискавка
Кількість штук 6

Про цей товар

- Гарний помічник для гардеробу. Вас турбує пил та хаос одягу в гардеробі. Ви шукаєте щось, що захистить ваші костюми, сукні від складок та наведе лад у гардеробі? Гарний помічник тут! Наші прозорі сумки для одягу на блискавці чудово вирішать усі ваші проблеми.
- Видимий та багаторазовий набір з 6 сумок для одягу для більшості ваших потреб у зберіганні та подорожі. Напівпрозорий дизайн дозволяє легко побачити та зняти одяг із чохла. Дихаючий і легкий, що миється і міцний, можна використовувати повторно протягом тривалого часу.
- БІЛЬША УВАГА ДО ДЕТАЛІВ Модернізована міцна блискавка, невеликі прямокутні отвори для вішалок, 360 ущільнень від пилу. Набір із 6 упаковок довжиною 160 см, достатнього захисту та міцності, задовольнить більшість повсякденних потреб, чи то літні сукні чи зимові пальта. Будьте впевнені, що в ці сумки для зберігання одягу помістіть свою сім'ю, свій улюблений одяг та сезонний одяг.
- Високоякісний матеріал Ці сумки для одягу, захищені від молі, виготовлені з високоякісного матеріалу EVA, м'якого для вашого одягу, пиленепроникного та водонепроникного. З цими сумками для одягу ваш улюблений одяг завжди буде свіжим і м'ятим, а ваш гардероб виглядатиме дуже організовано і акуратно, чистіше і красивіше. Попрощайтеся з пилом та безладдям
- Універсальна накидка ідеальної довжини для костюмів, сорочок, довгих суконь, уніформи, смокінгів, курток, суконь, штанів, топів, светрів, спортивних пальто, довгих зимових пальто і т. д. Захистіть свій одяг за допомогою нашої підвісної сумки для одягу або складіть її у шафки чи валізи. для економії місця.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?