Всі категорії
Додати товар

Отпариватель для одежды відпарювач для одягу

900 грн
Опис

Відпарювач для одягу WYZDQ [2 регульовані передачі], 1600 Вт, портативний відпарювач для одягу зі швидким нагріванням, вертикальна та горизонтальна парова прасування, велика ємність 280 мл для дому та подорожей, рожевий

Швидке видалення зморшок: цей ручний відпарювач для одягу потужністю 1600 Вт нагрівається за 25 секунд. Знімний резервуар для води об'ємом 280 мл забезпечує приблизно 15-20 хвилин відпарювання, відпарювач для одягу може випускати безперервну потужну подачу пари (регулювання 2 швидкостей), що ідеально підходить, якщо ви працюєте з костюмами, довгими сукнями та дуже м'ятим одягом.
Конструкція із захистом від витоків: портативний відпарювач для тканини з вертикальною підвісною праскою та плоскою праскою два в одному, ви можете вільно вибирати свій улюблений метод прасування. Вода в резервуарі для води не розбризкуватиметься і протікатиме під час роботи, не потрібно турбуватися про те, що кипляча вода обпалить вашу шкіру.
Подвійний захист безпеки: захист від перегріву автоматично відключає відпарювач для одягу при перегріві або відсутності води (ВУЗОЛ: не дивіться на домашню тварину або людину під будь-яким кутом і не торкайтеся сопла при відпарюванні)
Підтримка різних тканин: наш відпарювач для одягу можна використовувати для більшості тканин, таких як бавовна, шовк, льон, поліестер, шерсть, оксамит та інші поширені суміші та переплетення. Туристичний пароплав - ідеальний компаньйон для ваших особистих та ділових поїздок.
Портативний та зручний для перенесення: у складеному вигляді цей відпарювач для одягу розміром з долоню. Це суперпортативний відпарювач, який легко поміститься у вашій ручній поклажі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
julia...
juliayuliiaulka
57% виконаних замовлень
Була