Всі категорії
Додати товар

Дошка прасувальна 112*34 evita salayli

1400 грн
Опис

Прасувальна дошка Sarayli Evita укомплектована підставкою для праски, розеткою, чохлом зі 100% бавовни, що має низький ступінь зношування.

Робоча частина прасувальної дошки — це суцільнометалева перфорована стільниця, яка дає змогу парі та надлишкам рідини не затримуватися на робочій поверхні. Така основа не деформується з часом, не залишає слідів на одязі.

Дошка легко плавно регулюється на будь-яку зручну висоту спеціальним важелем, який розташований під робочою частиною. Регулювання за висотою від 40 до 90 см, що робить використання дошки зручним і практичним.

Підставка під праску має спеціальні антипригарні силіконові вставки, які перешкоджають ковзанню й не ушкоджують делікатне покриття праски (тефлон та інші).
Наявність електроподовжувача з розеткою робить ще зручнішою та практичнішою.

На основі ніжок одягнені пластикові ковпачки, що оберігають дошку від ковзання. Покриття дошки (склад: 100% бавовна із шаром поролону) легко знімається і переться. У міру використання його завжди можна замінити новим.

Варіанти забарвлення погоджуваним під час затвердіння замовлення (я відкрию коробку та посилаю малюнок і колір ніжок, вони завжди різні, я теж не знаю, що там за кольори

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
2112ov
2112ov
Миколаїв
71% виконаних замовлень
Була