Відправка тільки Нова Пошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без
ПДВ/онлайн на сайті.
Форми для розстоювання тіста з ротанга призначені для остаточного розстоювання
тестової заготовки. Адресенція інтернет-магазина *********************
Чохол тканинний із льону — у подарунок! :-) Ми в інстаграмі, : @**********.
підписуйтеся дізнатися важливі акції
Кошики виготовляються з натурального природного матеріалу, що дають змогу
тісту «дихати» під час підіймання, залишаючи красивий спіральний малюнок на
скоринці готового хліба. Дивіться всю категорію з розмірами
За правильного використання форми для розстоювання хліба з ротанга слугують
довгі роки.
- Вага хліба до 0,5 кг
- Діаметр кошика 180 мм
- Глибина кошика 90 мм
Замовте та отримайте пишний хліб! Підходить для хліба на заквасці, підого
хліба.
ВХОД ЗА КОРЗИНАМ ДЛЯ РОЗСТІЙКИ З РОТАНГА
Перед першим застосуванням, а також час від часу в процесі використання
ротангови форми необхідно дезінфікувати. Це можна робити або за допомогою
жорсткої щітки та розчину води й оцту, або в духовці.
Духовку розігріти до 120-140 °C і поставити туди порожні кошики на 45-50
хвилин. Суть дезінфекції полягає в тому, щоб вбити можливі спори грибків і
бактерій, що живуть у вологому середовищі.