Всі категорії
Додати товар

Пристосування двоступінчастого заточування

700 грн
Опис

механічне пристосування двоступінчастого заточування
Оснащена абразивними елементами – сталевими та керамічними. При взаємодії з ріжучою кромкою ножа вирівнюють її і повертають ножу гостроту.
Користуватися такою точилкою дуже просто. Залежно від ступеня затуплення, ніж вставляється в потрібну виїмку і після кількох поворотно-поступальних рухів ножем він знову стає гострим.
У виїмці для грубих ¦точильних робіт знаходяться твердосплавні абразиви. Вона рекомендована для використання, якщо у вашого кухонного ножа є пошкодження ріжучої кромки: фарбування або суттєві заміни.
У другій виїмці для тонких робіт закріплені керамічні абразиви, призначені для шліфування клинка після грубих робіт. Або ж для підточування кухонних ножів, що злегка затупилися. В принципі, якщо не запускати ножі і використовувати їх не абияк, то виїмка грубої заточки буде потрібна вам не дуже часто - діє принцип мусату: після кожної роботи з ножем на кухні, просто підводимо кромку на кераміці.
RM 015 – це поєднання ергономічності, зручності та практичності. Міцний металевий корпус зі зручною ручкою і гумовою основою, яка не ковзає на гладких покриттях – зроблять процес повернення гостроти вашим ножам нескладним і комфортним.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
crazyfashion
crazyfashion
Одеса
21% виконаних замовлень
Був

Схожі товари