Всі категорії
Додати товар

Багатофункціональний кухонний органайзер з висувним ящиком для зберігання...

460 грн
Опис

Опис:
Висувний органайзер під раковиною Дворівневі органайзери під раковиною - ідеальний спосіб збільшити простір для зберігання на кухні або у ванній кімнаті. Він підходить для більшості шаф під раковиною, ефективно використовуючи вертикальний простір для зберігання засобів для чищення.
Високоякісні матеріали Висувний органайзер для шафи для ванної кімнати виготовлений з високоякісного ABS-пластику, який є більш довговічним. Потовщені труби з нержавіючої сталі та кошики належного розміру можуть утримувати важчі предмети, забезпечувати кращу стійкість і запобігати трясці стійки.
Універсальне сховище під раковиною

Габаритні розміри органайзера під раковину підходять для більшості тумб під раковину. Його можна використовувати на кухні, у ванній кімнаті, вбиральні, пральні, кабінеті, офісі тощо. Крім того, органайзери під раковиною також можна широко використовувати як невелику підставку для рослин, стелаж для макіяжу, полицю для зберігання на стільниці у ванній кімнаті, тримач для косметичного органайзера. , кухонна полиця для спецій і т.д.
Органайзер під кухню легко збирається і чиститься, не вимагає інструментів або шурупів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?