Всі категорії
Додати товар

Набір 3+3 сумки-органайзери дорожні.

355 грн
Опис

Набір сумок-органайзерів дорожніх з якісного непромокального матеріалу.

Дорожні органайзери допоможуть вам швидко зібратися в дорогу, забезпечать повний порядок усередині валізи, позбавлять від безформних пакунків, що шарудять, і зім'ятих неакуратних речей.
Багатофункціональний органайзер для подорожей включає в себе:
1. Сумки-органайзери у валізу для речей у трьох розмірах, де ви зможете зручно й акуратно розмістити весь необхідний одяг.
2. Дорожній органайзер для взуття, який допоможе перевозити туфлі (босоніжки, балетки тощо) в одному місці з іншими речами, не порушуючи гігієнічних норм.
3. Органайзер для білизни для подорожей, що дає змогу акуратно розкласти найінтимніші предмети гардероба, сховавши їх від "чужих очей".
4. Дорожній органайзер для туалетного приладдя.

Органайзери для речей являють собою прозорі (з одного боку) сумочки для подорожей. Всі вони дуже місткі, міцні, мають зручну форму і ручку. Поклавши дорожні прозорі сумки у валізу, ви зможете швидко зорієнтуватися у своїх речах під час пересадки, або приїхавши на місце.
Органайзер для білизни у валізу так само, як сумка для взуття та органайзер для косметики у валізу, більш щільні та не мають прозорих стінок, оскільки їхній вміст потребує більшого захисту від зовнішнього негативного середовища (сонячні промені, механічний вплив).

Розміри:
27*36*12 см.
30*22*12 см.
20*15*12 см.
33*24 см.
27*19 см.
17*13 см.

Матеріал: поліестер.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари