Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір дорожніх органайзерів для речей 7 шт. набір дорожніх сумок у валізу. бежевий.

743 грн
Опис

Набір органайзерів для зберігання речей 7 сумочок помістять весь ваш одяг, взуття, косметику, аксесуари та багато іншого. З цим комплектом ви ідеально впорядкуєте ваші речі у валізі чи сумці. У набір входить косметичка з водонепроникною вкладкою, в якій можна зберігати вологі предмети, кофри для одягу, чохол для взуття, мішечок на затяжці та косметичка для косметики. Набір сумок виготовлений із високоякісного, але легкого матеріалу, не додаючи вагу вашій сумці. Сітчасті вставки заощадять час, щоб знайти потрібну вам річ.



Органайзери чудово підходить для поїздки на автомобілі. Чохли ви можете використовувати окремо: косметичка з водонепроникною вкладкою відмінно підійде для басейну, мішечок із зав'язкою можна використовувати для рушників у спортзалі. Також у цих сумках можна зберігати речі в шафах, гардеробах.

Що входить до комплекту:

- сумка розмір L - 42*32*11 см
- сумка розмір M - 34*28*11 см
- сумка для спідньої білизни - 28*20*11 см
- косметичка з водонепроникною вкладкою - 26*22 см
- косметичка для дрібниць - 26*16 см
- мішечок із зав'язкою - 34*26 см
- сумка для взуття - 34 * 20 см



Виготовлений з легкої водонепроникної Катійної Оксфордської тканини. Ця тканина зносостійка, не деформується, приємна на дотик!

Чудовий подарунок на день народження або будь-яке інше свято!



*Ми завжди намагаємося ретельно перевіряти наш товар перед відправкою, але все ж таки не виключає можливість брака. Але якщо раптом ви отримали бракований товар, будь ласка, напишіть нам і ми зробимо все, щоб вирішити цю проблему, написавши нам на вайбер за номером телефону або в кабінеті на сайті магазину.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?