Всі категорії
Додати товар

Органайзер водонепроникний металевий контейнер для таблеток

541 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип: Органайзери для зберігання
Кілька примірників у наявності

Розміри: 21X2.5CM
Цвет:  сріблястий
Паковання: 1 шт.
Характеристики: портативний
Застосовні варіанти: брелоки, зовнішні, подарунки для людей похилого віку тощо.

Особливості:

* 1. Водонепроникний і герметичний: наш органайзер для ліків може використовуватися як Щоденник для ліків 7, кожен відсік із гумовими ущільненими кільцями гарантує Водонепроникність цього тримача для таблеток. Більше не змішуйте таблетки разом! Ви зможете зробити ліки та керування здоров'ям простим.

* 2. Міцний і неспецифічний запах: порівняйте з іншими пластиковими коробками для таблеток, наш алюмінієвий чохол для ліків міцніший, добре запечатаний і гладкіший на дотик. Він не буде розкиданий по підлозі або роздавлений, коли ви випадково перевернули коробку для таблеток. Крім того, цей тримач для таблеток без жодного специфічного запаху. Не переживайте, що пахне дивним, як пластиковий чохол.

* 3. Елегантна лазерна різь: Дата від MON до SUN на відсіках відзначена елегантною лазерною різзю, а не шовковою трафаретною печаткою, що означає, що вони не будуть видалені навіть після тривалого використання.

* 4. Портативний і регульований: Цей контейнер для таблеток розроблений із кільцем для ключів, зручний для підвішування на стіні, сумці, багажі або рюкзаку. Ця водонепроникна коробка для таблеток чудово підходить для подорожей, піших прогулянок, риболовлі, велоспорту, гри в гольф та інших видів активного відпочинку. Регульований 7 незалежних відсіків, його можна використовувати як органайзер від 1 до 7 днів.

* 5. Розміри, поради: Розміри Довжина — 6,89 (175 мм), діаметр — 0,98 дюймів (25 мм). Вага 2,47 унцій.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари