Всі категорії
Додати товар

Настінний тримач для зубної щітки bheadcat, тримач для зубної щітки для ванної кімнати

1000 грн -5% 950 грн
Опис

Настінний тримач для зубної щітки BHeadCat, тримач для зубної щітки для ванної
кімнати

Про цей товар

- ❤ ПОДВІЙНІ АВТОМАТИЧНІ ДОЗАТОРИ ЗУБНОЇ ПАСТИ: Настінний тримач зубної щітки оснащений двома автоматичними соковитискачами для зубної пасти, які щоразу вичавлюють ідеальну кількість зубної пасти, запобігаючи її втраті. Подвійні автоматичні видавлювачі зубної пасти для окремої зубної пасти для дорослих та дітей. Дорослі та діти використовують різні зубні пасти. Наявність двох дозаторів для зубної пасти буде набагато зручнішою. Дозатори зубної пасти знімні, їх легко та зручно чистити.
- ❤ ВИСОКА ЯКІСТЬ І ЕКОЛОГІЧНІСТЬ: Настінний тримач зубної щітки виготовлений з високоякісного АБС-матеріалу, має елегантний зовнішній вигляд, не має запаху, не містить токсичних речовин.
- ❤ВЕЛИКА Змістомість, що економить простір для зберігання: тримач зубних щіток для ванних кімнат вміщує 2 чашки для сімейного використання з 6 зубними щітками. Зверху можна розмістити бритву, бритву, засіб для чищення обличчя та косметику. Крім того, ящик-органайзер призначений для зберігання косметичного приладдя. Уся колекція призначена для багатофункціонального зберігання.
- ❤ДИЗАЙН МАГНІТНОЇ ЧАШКИ ПЕРЕВЕРНУТОГО ВНИЗУ: Настінний тримач зубної щітки використовує перевернуту конструкцію чашки для швидкого зливу води. Чашки надійно кріпляться до власника, не падають і легко підняти. Отвори для щіток дозволяють швидко зливати воду, ефективно зберігаючи зубні щітки сухими та чистими, безпечнішими та здоровішими. Дітям більше подобається чистити зуби за допомогою цих цікавих магнітних чашок.
- ❤ ЛЕГКА ВСТАНОВЛЕННЯ БЕЗ свердлильних отворів: тримач зубної щітки не потрібно свердлити отвори у стіні. Протріть гладку поверхню вологою тканиною та ретельно висушіть. Наклейте безслідні наклейки та зачекайте 24 години, перш ніж повісити тримач зубної щітки. Набір соковитискачів для дозатора зубної пасти зробить вашу ванну організованою. Зверніть увагу, що клейка наклейка працює тільки на таких поверхнях, як стіна, плитка, дзеркало та гладке дерево. Забарвлені стіни не підтримуються.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари