Всі категорії
Додати товар

R83556 сушарка для білизни навісна 35*68см

173 грн з 09 Травень - додавайте до обраного

247 грн
Опис

Якщо ви не знаєте, що робити з речами після прання, вам допоможе сушарка для білизни навісна 35*68см R83556. Дане пристосування можна надійно зафіксувати на балконі, батареї або прямо в кімнаті, що дозволить забути про проблеми з мокрими речами. Якщо у пристрої немає необхідності, його можна просто зняти і заховати в коморі.

Габарити моделі досягають 35*68 див. Ви можете розвісити білизну в цілих 6 рядів. Таким чином, навіть вельми скромних розмірів аксесуара буде достатньо, щоб розмістити всю мокрий одяг. При цьому виглядає дана модель дуже стильно і привабливо. Поєднання білого і сірого кольорів дозволить пристосуванню добре вписатися в інтер'єр будь-якого будинку або квартири. Використання в процесі виробництва високоякісного металу і пластика гарантує тривалий термін експлуатації сушарки. Модель не боїться впливу вологи і механічних пошкоджень, так що відмінно прослужить вам протягом тривалого терміну.

Сушарка для білизни навісна 35*68см R83556 – це відмінне співвідношення між ціною і якістю. Дане пристосування стане незамінним аксесуаром кожної господині.

Характеристики:

Тип: сушарка для білизни,
Спосіб установки: навісний,
Габарити: 35*68 см,
Матеріал: метал,
Колір: білий.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
outlet_lizet
Outlet Lizet
Київ
66% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?