Всі категорії
Додати товар

Революційна вішалка для миттєвого сушіння одягу та взуття

1399 грн
Опис

Вона формою нагадує вішалку, але набагато складніше. Він працює від мережі і має кнопку, за допомогою якої можна перемикати повітря з холодного на гаряче і навпаки. Він має потужність 1160 Вт і поставляється з чотирма затискачами як аксесуари.

Його робота не може бути простішою. Просто повісьте предмет одягу, повісьте його на класичний гачок, який є у всіх вішалок, активуйте гаряче повітря і все, вам просто потрібно почекати, поки він буде готовий, що станеться через кілька хвилин. Якщо ви хочете, перед тим, як одягнути його, надягніть трохи холодного повітря, щоб відчуття тепла, характерне для гарячого повітря, було логічно менше.
Але на цьому все не закінчується, тому що його також можна використовувати для взуття або кросівок, тому що у нього є керовані рукави, які дозволяють вставляти повітряні трубки через взуття і таким чином швидше сохнути.

Розвішування одягу взимку в багатьох районах не тільки Іспанії, а й України - практично нездійсненна місія. Холод, дощ чи сильний туман, які переслідують країну за ці місяці, заважають правильному висиханню одягу. Щоб вирішити цю проблему, Lidl має вішалку з гарячим повітрям, яка сушить одяг, а також взуття.

Тепер ці супермаркети роблять ще один крок уперед, запускаючи функціональний та компактний продукт, який може поміститися у будь-якій кімнаті завдяки своїм невеликим розмірам. Ця вішалка, виготовлена ​​під торговою маркою фірми побутової техніки Silvercrest, має більш ніж економічну ціну, оскільки вартує всього 1199 грн.

Ця вішалка для сушарки працює від мережі із кабелем довжиною 180 сантиметрів. І це дозволяє перейти в режим очікування після завершення процесу сушіння.

Кроме того, хотя вешалка для сушки кажется небольшой (размеры 41,8 см х 20 см, вес 550 грамм), вешалка для сушки позволяет повесить до 5 кг одежды . Вешалка продается с 4 зажимами, сумками для хранения, чехлом для одежды и различными аксессуарами для сушки одежды или обуви.

Тому що, крім сушіння одягу, ця вішалка також працює як сушарка для взуття завдяки деяким аксесуарам, які дозволяють висушити її внутрішню частину.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?