Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Теплова пушка, електро-обігрівач

1500 грн -14% 1300 грн
Опис

Теплова пушка MTX ТВ-3М у короткі терміни прогріває навіть неопалювані приміщення: побутові, виробничі, підсобні і т.д.

У циліндричний корпус вбудований круглий ТЕН, який відрізняється ефективним теплообміном та практично миттєвим виходом на задану температуру. А форма "циліндр" забезпечує формування спрямованого потоку повітря.

Переваги:
Гармата працює у двох режимах: вентиляція з нагріванням та вентиляція без нагріву. Тому використовувати її можна для вирішення різних завдань.
Регульований термостат дозволяє виставляти потрібну температуру та підтримувати її на заданому рівні, не допускаючи лишнього нагріву повітря. Тому пушка працює корректно, а прогрів приміщення здійснюється рівномірно.
Термозахист контролює роботу ТЕНу, захищаючи його від руйнування. Так, гармата відключиться, якщо її накриють тканиною або стінки корпусу з якоїсь причини перегріються. Повторний запуск після остигання Тена відбувається в автоматичному режимі.
Бічні ґрати закривають робочі елементи від попадання сторонніх предметів та забезпечують довговічність теплової гармати.
Корпус тепловентилятора розташований під невеликим кутом, що сприяє більш ефективному та швидкому прогріванню приміщень.
Корпус виготовлений з листової сталі, стійкої до пошкоджень. Вона забезпечує довговічність теплової гармати.
Тепловентилятор важить трохи більше 3 кг і оснащений зручною ручкою, тому його легко транспортувати, а габарити 24 х 21 х 25.5 см дозволяють розміщувати та зберігати його в обмеженому просторі.
Стійка платформа захищає повітронагрівач від перекидання та некоректної роботи.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?