Вакуумна упаковка - сучасний вид зберігання продуктів та косметичних засобів,
який не має аналогів. Продукти харчування, упаковані таким способом, що довго
не псуються, зберігають апетитний вигляд і приємний запах. Вакуумний
пакувальник Freshpack Pro компактний, малогабаритний, простий у застосуванні,
тому так популярний в домашньому використанні і в сферах дрібної торгівлі.
Він підходить для продовження терміну зберігання м'ясних, ковбасних, сирних
продуктів, а також овочів і фруктів, хлібобулочних виробів. Дуже хороша
вакуумна упаковка і для маринування м'яса і птиці, так як термін просочування
продукту маринадом скорочується до 20 хвилин.
На цьому достоїнства вакууматора і не зупиняються і, при необхідності,
користувачі упаковують ще й документи, мобільні телефони та інші предмети, які
хочуть захистити від попадання вологи всередину пакета.
У комплекті з апаратом йдуть 10 штук пакетів 17х25. В майбутньому купуйте
тільки спеціальні перфоровані пакети.
Є деякі хитрощі для якісного запаювання краю пакета. Після того як пакет
розмістили в пакувальника, закрили кришку і включили потрібний режим,
необхідно притиснути пальцями край кришки пакувальника ближче до центральної
частини. Це проста дія гарантує якісну упаковку продуктів.
Вакуумний пакувальник Freshpack Pro підходить:
- Для тривалого зберігання продуктів (фрукти, овочі, м'ясо, риба, крупи та багато іншого).
- Для оперативного зберігання продуктів (домашні напівфабрикати).
- Для приготування їжі в техніці "Су Вид", тобто у вакуумі.
- Для маринування риби і м'яса.
- Для закачування в вакуум різних господарських речей (паспорт, документи, телефон).
Особливості вакуумного пакувальника Freshpack Pro:
- Компактний вакуумний пакувальник, зручний і недорогий.
- Управляється однією кнопкою.
- Процес вакуумної упаковки займає приблизно 15 секунд (точна цифра залежить від об'єму повітря в пакеті) і закінчується автоматично.
Правила пакування:
- Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети.
- Кладіть пакет максимально рівно.
- Заповнюйте пакет не більше, ніж на 3/4 об'єму.
- Жирну їжу запаковуйте в пакет, попередньо підвернувши його краю, щоб жир не потрапив в насос.
- При упаковці м'яких продуктів (наприклад, полуниці) стежте за процесом - щоб не пошкодити ягоду.