Всі категорії
Додати товар

Вакуумні пакети гофровані у рулоні besser vacuum 25×500 см.

130 грн
Опис

Спосіб доставки -Нова Пошта, Укрпошта ‼️ ‼️
Вакуумні пакети гофровані у рулоні Besser Vacuum 25×500.

Ширина пакета: 250 мм.

Довжина пакета: 5м.

Товщина: 100/70 мікронів.

Вакуумні пакети гофровані (іноді їх називають рифлені, перфоровані або з тисненням вакуумні пакети) використовуються для безкамерних вакуумних пакувальників в основному для домашнього використання для збільшення терміну зберігання продуктів і домашніх заготовок, а також для приготування за технологією Sous Vide.Завдяки тисненню на внутрішній поверхні пакет підходить для більшості побутових безкамерних вакуумних пакувальників, таких як Status Provac 360, SV-2000, HV-500, BV-500 та інших побутових безкамерних вакуумних пакувальників для домашнього та комерційного використання.

Вакуумні пакети – сучасний та практичний вид упаковки, що найчастіше застосовується в харчовій галузі. Вакуумні пакети для харчових продуктів – це гарантія тривалого зберігання продуктів із збереженням товарного вигляду та свіжості!Харчові вакуумні пакети допомагають знизити збитки від передчасного псування продуктів і залучити більше покупців за рахунок привабливого зовнішнього вигляду та якості продукції, що зберігається. Вакуумні пакети мають високі оптичні властивості, що дає покупцеві можливість добре бачити вміст пакету, а високі бар'єрні властивості вакуумних пакетів за рахунок еластичності та високої стійкості матеріалу до проколу, дозволяють захистити продукт від зовнішніх впливів та від розгерметизації упаковки.
Сучасні виробники харчової продукції та напівфабрикатів все частіше використовують матеріали, які сприяють продовженню термінів зберігання продуктів. Одним із лідерів серед способів продовження термінів зберігання є вакуумне пакування. Продукти упаковують у вакуумні пакети за допомогою вакуумного пакувальника, таким чином продукти здатні надовго зберігати свіжість без використання консервантів і хімічних добавок, зберігаючи при цьому всі смакові якості, поживні властивості і апетитний зовнішній вигляд протягом усього терміну зберігання.

Продавець
lorik1980
lorik1980
Супер-продавець
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари