Всі категорії

Прилад для вакуумного пакування продуктів, freshpack pro вакууматор hq-1, для...

600 грн
Опис

Прилад для вакуумного пакування продуктів, Freshpack Pro вакууматор HQ-1, для
тривалого зберігання Вакууматор — незамінна річ для тих, хто любить готувати
швидко, зберігати довго й безпечно, а їсти смачно та корисно. Система
вакуумного збереження продуктів Eiffel Freshpack PRO — допоможе зберегти вашу
їжу свіжою й ароматною тривалий час, захистить продукти від обвітрювання,
окиснення, дії бактерій і грибків. Можна використовувати для зберігання
фруктів, овочів, м'яса, риби, круп і багато чого ще. Якщо після вакуумування
продукти скласти в холодильник, то термін зберігання може збільшитися в рази.
Також можна використовувати для дуже швидкого маринування риби та м'яса. Під
надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше
проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування. Вакуумування вже
готових страв і напоїв. Закатка у вакуум різних господарських речей.
Наприклад, паспорта та телефона, будь-яких документів або карток, що може
стати в пригоді мандрівникам. Freshpack PRO — це мініатюрний прилад із великою
потужністю, здатний викачувати повітря як із м'яких продуктів, не пошкоджуючи
його структуру та привабливість, так і з твердих! У подарунок йдуть вакуумні
пакети гофровані, завширшки 20 см. Виготовлені з тришарового пластику та
покриті захисним від ультрафіолетового випромінювання шаром. Завдяки чому не
пропускають повітря, вологу та UV випромінювання. Внутрішній шар-харчовий
поліетилен, середній шар поліамід не пропускає повітря, зовнішній шар —
ребристий поліетилен, завдяки якому пакет зберігає стабільну форму. Вакуумні
пакети не є одноразовими, їх можна використовувати багато разів. Кількість
разів, які їх можна використовувати безпосередньо залежить від дбайливого
ставлення в процесі експлуатації. Пристрій самого паковання досить простий.
Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, у якій відкачується
повітря, а перед нею розміщена нагрівальна спіраль, за допомогою якої
здійснюється запаювання пакета. Кнопка увімкнення й окремий натискний вимикач
призначені, відповідно, для автоматичного вакуумного пакування продуктів у
спец пакети та ручне паковання без вакууматора в звичайні пакети. Принцип
роботи: Відкриваємо бічні засувки, підіймаємо кришку приладу. Встановлюють
пакет у спеціальний затискач у правій частині паковання так, щоб відкритий
зріз пакета був рівно посередині між ущільнювальними стрічками. Закриваємо
кришку, фіксуємо обидві клямки. Натискаємо кнопку вмикання, загориться червона
лампочка. Пакувальник починає відкачувати повітря з пакета. Щойно лампочка
змінить колір на зелений, процес пакування завершений. Час вакуумації та
заварювання шва визначається автоматично. Відкриваємо клямки. Скільки
зберігаються продукти у вакуумному пакованні? Порівняльна таблиця зберігання
продуктів у холодильнику та вакуумі (також у холодильнику): Харчові продукти
Місце зберігання Нормальний термін придатності Скільки зберігається у вакуумі
Великі шматки м'яса: яловичини, птиці, баранини та свинини Морозилка 6 місяців
2-3 роки Фарш: яловичина, м'ясо птиці, баранини та свинини Морозилка 4 місяці
1 рік Риба Морозилка 6 місяців 2 роки Кава в зернах Кімнатна температура 4
тижнів 16 місяців Кава в зернах Морозилка 6-9 місяців 2-3 роки Ягоди:
полуниця, малина, ожина Холодильник 1-3 дня 1 тиждень Ягоди: журавлина,
чорниця, лохина Холодильник 3-6 днів 2 тижні Сир Холодильник 1-2 тижні 4-8
місяців Печиво, крекер Кімнатна температура (регулярне відкривання паковання)
1-2 тижні 3-6 тижнів Борошно, цукор, рис Кімнатна температура 6 місяців 1-2
роки Салат-латук Холодильник 3-6 днів 2 тижні Орешки Кімнатна температура 6
місяців 2 роки Олії без консервантів, як-от соняшникова, ріпакова, кукурудзяна
олія Кімнатна температура 5-6 місяців 1-1.5 року Вино Холодильник 1-3 тижні
2-4 місяці Комплектація Вакууматор Freshpack Pro Пакети 10 шт. Інструкція*
Кольори уточнюйте в менеджера

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?