Рулон використовується для тривалого зберігання харчових продуктів,
напівфабрикатів і готових страв у безповітряному (вакуумному) середовищі.
Формування та запечатування пакета з продуктом проводиться за допомогою
побутового або промислового вакууматора. Такі рулони підходять для пакування
всіх типів продуктів, приготування їжі та розігрівання в мікрохвильовій печі.
За допомогою пакетів у рулоні для вакуумного пакувальника можна виконати
відразу кілька завдань: довгострокове зберігання продуктів (особливо під час
заготовок або дрібнооптових закупів), оптимізація процесів приготування їжі та
продовження терміну придатності готових продуктів, приготування продуктів
методом Су-від, оптимізація місця та запобігання появі сторонніх запахів у
холодильнику, збереженню вмісту пакетів і контейнерів від вологи (наприклад,
зберігання круп у вологому кліматі, перевезення документів, сірників і
патронів тощо). Відкачування повітря з контейнера/пакету перешкоджає утворенню
грибків і бактерій на продуктах. Зниження окисних процесів запобігає порчу
продуктів або неабияк уповільнює ці процеси. Багаторазово проведені
дослідження підтвердили переваги вакуумування продуктів, які полягають у
такому: забезпечують триваліше зберігання не тільки в холодильнику, але й поза
ним запобігають змішуванню запахів заощаджують місце в
холодильнику/морозильному відділенні використовуються як основна база для
приготування страв за технологією су-від Переваги вакуумних пакетів у рулонах
Користувач сам підбирає потрібну довжину пакета під пакований продукт Довжина
продукту обмежена лише довжиною плівки в рулоні 7-шарова структура плівки
забезпечує підвищену міцність, непроникність для кисню та стійкість до низьких
температур до -30 °C Нанесена на плівку поліетиленова нитка збільшує міцність
плівки й одночасно створює широкі повітряні канали для швидкого видалення
повітря Підходять для будь-яких побутових вакуумних пакувальників Завдяки
вакуумному пакованню істотно продовжуються терміни зберігання Не втрачаються
аромати та смакові якості харчових продуктів Продукти у вакуумному пакованні
дуже зручно зберігати як за звичайного температурного режиму холодильника
(0...+6 °C), так і в морозильних камерах