Всі категорії
Додати товар

Жіночий шкіряний блокнот (софт-бук) 3.0 червоний - bn-sb-3-mi-red

1020 грн
Опис

Характеристики
Розмір 12х16х3 см
Матеріал обкладинки натуральна шкіра
Упаковка крафтова коробка

Психологи стверджують, що всі план і ідеї потрібно прописувати в блокноті. Ніякі гаджети та електронні помічники ніколи не замінять блокнот і ручку за своєю цінністю. Текст, який ми пишемо рукою, мозок аналізує глибше. Тому блокнот - це не тільки красива книжка для запису, а й інструмент, який допомагає в прийнятті вірних рішень і в аналітиці.

Якщо ви хочете купити якісний блокнот, рекомендуємо звернути увагу на софт-буки зі змінними зошитами. Обкладинка софт-бука виготовлена з міцної натуральної шкіри. Усередині є 3 зошити, які легко можна замінити, коли буде необхідність.

Кожний зошит має 40 аркушів. Ви можете додатково підібрати потрібний колір сторінок і лініювання. У нашому каталозі представлені зошити з молочними сторінками з лініюванням і без, також є зошити з крафтовими сторінками і з чорними. Обкладинки зошитів виготовлені з дизайнерського картону серії Astroprint canvas, білого кольору, щільністю 250 гр / м2 і легкою фактурою льону.

Розмір кожного зошита 9х15см. Габаритний розмір всього виробу 12х16х3 см (міні)

СофтБук оснащений зручним утримувачем для ручки / олівця, в передній частині обкладинки є спеціальний проріз для картки.

Закривається СофтБук за допомогою гумки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?