Всі категорії
Додати товар

Шкіряний блокнот з персональної гравіюванням

1100 грн
Опис

Шкіряний блокнот завжди був стильним аксесуаром для чоловіків та жінок. Індивідуальний блокнот зі шкіри – це особлива річ, яка супроводжує людину протягом дня.

Завдяки відділенням для карток, які розміщені на обкладинці, важлива для Вас інформація завжди буде під рукою. Внутрішній блок підходить для будь-яких ідей, планів чи ескізів. Кожна деталь покликана підкреслити особу його власника, а персональне лазерне гравіювання додає особливого шарму цьому блокноту.

Справжні знавці краси, якості та практичності будуть у захваті від такого подарунка.

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Персональне лазерне гравіювання зробить Ваш блокнот унікальним та яскравим аксесуаром, який підійде як для ділових зустрічей, так і для персональних записів.

Характеристики:
матеріали: папір, натуральна шкіра
кількість аркушів: 128 аркушів (256 сторінок)
густина паперу: 90 гр/м2
розмір блокноту: 20 х 13 х 1,5 см
розмір обкладинки: 29,5 х 22 см
колір фурнітури: стара латунь
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Розліновка: Лінія
Розліновка: Чисті аркуші
Матеріал: Папір
Матеріал: Натуральна шкіра
Кріплення блоку: Прошитий
Обкладинка: М'яка
Персоналізація: З гравіюванням
Змінний блок: Немає

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари