Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Блокнот, записник

39 грн
Опис

Блокнот для малюнку
Простий на перший погляд, але дуже зручний, а головне корисний блокнот формату А6 виробляється в Україні. Призначений для роботи ручками, олівцями чи лінерами. Сторінки з'єднані спіраллю через бічну перфорацію листа. Щільність паперу 70г/м2 це цілком достатньо для замальовок. Обкладинка із щільного картону не дасть листам м'ятись і утримуватиме їх при малюванні.

Блокноти для ескізів потрібні будь-якому художнику
Малюнки в блокноті, коли він завжди під рукою, робити цікаво та захоплююче. Де б ви не знаходилися, у приміщенні, на вулиці, у місті чи на природі, предмети, люди, тварини чи красиві сюжети будуть у замальовках "перебиратися" у ваш скетчбук. Невеликі маленькі малюнки щодня тренують окомір художника. Приділяючи улюбленому заняттю хоча б 10-15 хвилин на день, Ви покращите та примножите свої навички, розвинете професіоналізм. Не нехтуйте такими простими речами і майстерність малювальника швидко зростатиме.

Де придбати блокноти для замальовок
В інтернет-магазині Тюбик завжди можна придбати скетчбуки. Ця продукція дуже популярна і постійно поповнюється. На сторінках сайту можна самостійно вибрати будь-які формати у різному виконанні або скористатися за допомогою наших консультантів.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Коричневий
Продавець
gy76tg0
gy76tg0
Хмельницький
Була