Всі категорії
Додати товар

Книга для запису кулінарних рецептів "кухар дэдпул (deadpool)". кулінарний блокнот

589 грн
Опис

КБ020 Сучасний CookBook – це не тільки якісний внутрішній блок, але і стильна обкладинка. Креативні дизайнери користуються абсолютно всіма ідеями для створення цікавих малюнків. І мова не тільки про їжі, напоях і продуктах, в розробку все частіше йдуть герої мультфільмів, фільмів, книг і навіть коміксів. Одним з таких є популярний у всьому світі супергерой – Дэдпул (Deadpool). В нашей интерпретации он представлен в качестве повара в фартуке со сковородой и лопаткой, который готовится к поединку на кухне и противниками выступают продукты. Но такому ловкачу по силам справится с очередным заданием, а все его блюда, мы думаем, вкусные и необычные.

Звичайна домогосподарка навряд чи зверне увагу на таку книгу для записів рецептів, а ось фанати і шанувальники точно захочуть купити книгу для кулінарних записів. Вносити в неї цікаві та незвичайні рецепти з оригінальними назвами, які відповідають сюжетами фільмів або коміксів. Подавати такі страви таким же шанувальникам стане новим витком в популяризації супергероя. Багато хто захочуть навіть створити новий Челлендж і ділиться кулінарними шедеврами в інтернеті. Основным местом хранения ваших идей и наработок станет именно книга. Мы побеспокоились о том, что бы она была не только современной и яркой, но и практичной, удобной, качественной. Так, за сохранность отвечают качественные прочные материалы (бумага) и книжный переплет. Цветная печать внутреннего блока делает его интересным. Каждый раздел (первые и вторые блюда, десерты, консервация) имеет свой цвет, что позволяет быстрее сориентироваться и открыть нужную страницу.

Ця книга для запису кулінарних рецептів не тільки для особистого користування, це також подарункове видання. Презенту точно зрадіє кожен фанат або колекціонер сувенірів з тематичними принтами.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари