Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

"акварельна авіація" авіа календар 2021

300 грн
Опис

Найкращий в Світі авіаційний календар!
Ми довго думали, як би це написати скромніше, але так і не змогли підібрати слів 😉
Це «Акварельна Авіація 2021».
В ньому ви знайдете 12 акварельних малюнків літаків і гелікоптерів, авторства відомої київської художниці Ольги Бикової (а за сумісництвом - співзасновниці "Фабрики Паперових Літачків").
Ці напрочуд легкі і "повітряні" картини народились протягом 2010-2020 років на пленерах в Державному Музеї Авіації ім.О.К.Антонова в Києві.
Кожна сторінка має унікальний нестандартний дизайн, що найбільше пасує картині цього місяця.
Для кожного місяця є зручний щоденний органайзер для планування і поміток, на якому, крім загальнодержавних свят позначено чисельні пам’ятні дати і цікаві факти з світу авіації, повітроплавання і космонавтики - від дня народження Вернера фан Брауна до дня загибелі Антуана де Сент Екзюпері, і від катастрофи "Гінденбурга" до "дива на Гудзоні". Це працює - ви цілий рік розширюватиме свій авіаційний кругозор, матимете привід для свята чи роздумів, а ваші діти, можливо, зранку 7 грудня наберуть в пошуковику "атака на Перл-Харбор" замість "самиє крутиє товари с аліекспресс".
Цей календар - ідеальний ексклюзивний подарунок для пілота і інженера, художника і вчителя, і взагалі будь-якого поціновувача мистецтва, авіації і історії від 10 до 100 років.
Якісний цифровий друк, лімітований тираж, формат А3, щільний папір 200г/м2, обкладинки - картон 350г/м2.
За бажанням можливе замовлення з автографом автора.
Відсилаємо НП, УП, за кордон, дбайливо пакуємо у власну спеціальну коробку. Можливий самовивіз. Знижки при замовленні 5+ штук.
Художник Ольга Бикова. Дизайн та концепція - Іван Пономаренко. Зроблено в Україні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари