Всі категорії
Додати товар

Гадальні карти таро смерті santa muertte tarot 78 карт

345 грн
Опис

Колода присвячена культу Санта Муерте або святої Смерті, якщо перекладати з іспанської. Свято "Dia de los Muertos" (День Мертвих) - це барвисте та фантастичне дійство, карнавал. Це Хелоуін. Це Самайн. Це страшно і водночас весело. Культ заснований на шануванні та повазі самої Смерті. За наданням, люди раніше не знали смерті. Вони благали богів, щоб їх позбавили вічних земних мук. Тоді Бог вибрав молоду, гарну дівчину, і з його волі вона стала безтілесним Духом-Смертю. І у людей з'явилася можливість йти на відпочинок.
Шанувальники Санта Муерте вважають, що молитви, звернені до Смерті, дійдуть до "адресатки", і що вона здатна виконувати їхні бажання. За повір'ям, вона може допомогти там, де безсилі інші святі, і однаково справедлива всім. Особливо ефективно Свята Смерть допомагає в питаннях, де йдеться про життя і смерть: невиліковні хвороби, наркотична залежність, бандитські розборки... Свята Смерть здатна дарувати здоров'я, що просить, або захистити від марної і болісної смерті.
Санта Муерте здатна навчити справді важливим речам. Вона навчить проживати життя з максимальною інтенсивністю, усвідомлюючи її крихкість та коштовність; вона вчить нас жити без страху перед життям. Все, чого нам потрібно бояться – це жити напівсили.
Смерть є прихильниками даного культу як жіночого скелета, одягненого в яскраве плаття, що ми бачимо на картах колоди.
Таро Святої Смерті - одна з небагатьох колод, яка призначена для питань, прикордонних смерті. Це Таро відмінно підійде тим, хто не боїться отримувати справедливі, відверті відповіді, що показують усі вади, правду, яка іноді "коли очі". Філософія цієї колоди проста: "Перед смертю всі рівні і в неї немає обраних".
Якщо Ви не боїтеся смерті, а навчилися сприймати її як невід'ємну частину життя, то Таро Святої Смерті обов'язково Вам сподобається.
Традиція: Уейт
Молодші аркани: ілюстровані
Масти: жезли, чаші, мечі, пентаклі
Карти двору: Паж, Лицар, Дама, Король
Нумерація: Блазень - 0, Сила - 8, Правосуддя - 11

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари