Всі категорії
Додати товар

Фотопапір глянцевий lomond a3 (297x420) 230 гр / м2 біла для струминного друку

13 грн
Опис

Глянсовий фотопапір Lomond A3 (297x420) 230 г/м2.

Особливості:
-Глянсовий фотопапір Lomond має блискучу гладку поверхню, завдяки цьому під час друку світлин зображення виходить максимально реалістичними з яскравими та насиченими кольорами, що передають усю градацію кольорів і відтінків. Для глянсової фотопапери Lomond зі щільністю 230 грамів найкраще підійдуть водорозчинне чорнило (сумісне або оригінальне). Завдяки якісному глянсовому зовнішньому шару чорнила швидко вбирається й не змащується після друку, і оскільки щільність паперу досить висока, після друку аркуш не скручуватиметься й збереже свою структуру.

-Фотабуга сумісна з усіма типами струменевих принтерів і БФП всіх відомих виробників. Має високу роздільну здатність друку 2880dpi, завдяки цьому надруковані зображення виходять максимальної якості. Головною перевагою глянсової фотопапери Lomond формату А3 є її невисока ціна, що ніяк не позначається на якості одержуваних фото.

-Застосування глянсовий папір формату A3 може знайти під час друку різної продукції: світлин як домашніх, так і професійних для портфоліо, обкладинок, календарів, афіш, плакатів та ін.

Характеристики:
Виробник: Lomond
Сфера застосування: для струменевих принтерів
Тип носія: папір
Формат: A3
Ширина: 297 мм
Довжина: 420 мм
Листов: 50
Основа: RC (Resin Coated)
Тип покриття: Ink Jet Coated
Двосторонній носій: немає
Лицьова поверхня: глянсова (Glossy)
Щільність: 230 г/м2
Барвник: водорозчинне чорнило
Максимальна роздільна здатність друку: 2880 dpi
Колір: білий

т. **********, **********, **********

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари