Всі категорії
Додати товар

Кулькова ручка стилус zebra wing stylus c1 ballpoint pen — 0.7 mm — light blue

620 грн
Опис

Кулькова ручка стилус Zebra Wing Stylus C1 Ballpoint Pen — 0.7 mm — Light Blue P-ATC1-LB
PN0171_ZEBRA
Використовуйте одночасно цифровий і аналоговий формат за допомогою цього зручного стилуса та кулькової ручки в одному пристрої! Ємнісний стилус працює на смартфонах, планшетах та інших пристроях із сенсорним екраном. Стилус виготовлений із м'якого силікону та має гарну чутливість, тому ви можете легко переміщатися через пристрій із сенсорним екраном. Він ідеально підходить, коли ви не хочете бруднити сенсорний екран відбитками пальців, або коли ви проводите презентації за допомогою планшета в школі або на роботі, або коли ви просто граєте в ігри. Щоб використовувати кулькову ручку, просто поверніть зону захоплення, щоб подовжити кінчик. Чорне чорнило входить до комплекту, а заправки доступні в додаткових кольорах. Цей стилус із кульковою ручкою компактний і зручний у перенесенні завдяки легкому алюмінієвому корпусу.
Ручка має дуже вишуканий вигляд, але доступна за ціною. Він постачається в приємному виборі кольорів корпусу — кольорові корпуси металеві з відповідним кольоровим стилусом, а чорні та білі корпуси мають глянсову поверхню з чорним стилусом.

Щоб замінити стрижень пера, витягніть срібну частину ручки з корпусу пера. Потім відгвинтіть чорний рифлений тримач заправки та витягніть заправку. Вставте новий стрижень і знову зберіть ручку.
22/10/26

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize