Всі категорії
Додати товар

Б\у базовий науковий калькулятор osalo os 82ms pro

351 грн
Опис

- 240 Function Scientific Calculator: це професійний науковий калькулятор, який може обчислювати та виконувати основні математичні операції, зокрема тригонометричні функції, корені, корені n-ної частини тощо, використовуючи компілятор статистичних даних.
- 2-рядковий великий екран: Науковий калькулятор оснащений дворядковим РК-дисплеєм, який легко читати, і великим 12-значним дисплеєм, на якому відображаються формули та результати, що дає змогу переглядати розрахунки та виправлення більш детально.
- Науковий калькулятор підходить для учнів середньої школи, простий у обробці статистичних обчислень із 1 та 2 змінними та трьох кутових режимів (градуси, радіани та градієнти), що підходить для поглиблених і початкових курсів, включаючи алгебру, геометрію, трикутник, числення тощо.
- Чутливі клавіші та жорсткий ковзаючий ковпачок: чутливість клавіш наукового калькулятора використовує високоякісні індуктивні клавіші для швидкого реагування на введені символи. Ергономічна жорстка розсувна кришка захищає калькулятор, забезпечує зручне захоплення та захищає від поломок.
- Джерело живлення: Наукові калькулятори оснащені джерелом живлення від батареї LR44, яка гарантується навіть в умовах слабкого освітлення. Порівняно з іншими поширеними калькуляторами на ринку, він має довший термін служби, щоб підтримувати більший час роботи калькулятора.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?