Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Великиймпстильний пенал на 3 секції

379 грн
Опис

Функції
【Велике сховище】 Цей пенал розміром 8,27 x 2,5 x 3,54 дюйма може вмістити практично все, що потрібно студенту. Велика місткість дає змогу зберігати до 30-75 тонких олівців та інших дрібних предметів. Прямокутний дизайн, у який можна покласти подовжені олівці завдовжки 8 дюймів.
Відеообзор або фото можна подивитися на телеграм каналі або інстаграм ***********



【Унікальний дизайн】 У цьому пеналі є спеціальна конструкція з трьома відділеннями, що дає змогу розділити та впорядкувати різні предмети. Основне відділення можна широко та легко відкрити, що дає змогу швидко побачити все всередині та знайти саме те, що ви шукаєте.



【Гладка та міцна блискавка】Виготовлена з якісних блискавок, легко відкривається й закривається.


【Міцний матеріал】Сумка-олівець виготовлена з високоякісної м'якої бавовняної тканини; миється і зносостійкий, міцний у використанні. Міцний полотняний матеріал захищає вміст усередині, а легка вага дає змогу легко брати його із собою куди завгодно. Це дуже практично у вашому повсякденному житті!


【Багатофункціональність】Це багатофункціональна сумка з 3 відділеннями, яка може задовольнити практичні потреби різних людей. Це не тільки сумка для канцелярського приладдя для учнів початкової, середньої, старшої школи або спеціалізації, але також дорожня сумка, косметичка для макіяжу. і сумка для кабельних аксесуарів для чоловіків, жінок, дорослих і офісних речей.

Відеоогляд або фото можна переглянути на телеграм каналі або інстаграмі ***********

Специфікація
Матеріал: Холст

Колір: Блакитний

Розмір: 21*6*9 см

До комплекту постачання входять
1x пенал

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize