Всі категорії
Додати товар

Набір пір'яних ручок egoera вишуканий вінтажний металевий наконечник для каліграфії

1000 грн
Опис

Про цей товар
* Унікальна вишукана вінтажна перова ручка: натуральне перо, що розрізняється за текстурою, формою, розміром, формами без дублювання; Кожна перова ручка Natural унікальна у світі, вона має вишуканий європейський тримач для ручок у формі квітки та серця. Довжина ручки: 35см.
* Гусяче перо, колишня форма сучасної ручки, служило пишучим інструментом для запису всіх етапів європейської цивілізації. Елегантна за зовнішністю і манера письма, що здається, вона процвітає в Європі протягом довгого історичного періоду. Тримайте в руках таку класичну ручку, і ви будете вражені її довговічністю та задоволенням.
*Преміальна якість: натуральне перо, після ретельного знежирення, стерилізації, фарбування, обробки шовку пір'я зберігають постійний шовковистий блиск і елегантність, властиву високій якості.
* Простота у використанні та найкращий подарунок: ідеальний набір ручок з пір'ям, який подарує вам інший життєвий досвід. Насолоджуйтесь каліграфічним листом та створюйте свої власні вражаючі персоналізовані вітальні листівки, запрошення або будь-які написи. Популярний Унікальний розкішний подарунок для ваших друзів чи сім'ї.
* Комплектація: 1 набір пір'яних ручок з 5 додатковими наконечниками для каліграфії, 1 порожня пляшка з-під чорнила та 1 тримач для ручок.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Особливості:
Набір

Схожі товари