Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Undercover by joe carter, книга англійською

112 грн
Опис

Формат книги стандартний, обкладинка м'яка, у книзі кількість сторінок - 327
Стан дуже хороший, але є дефект
Двадцять років під прикриттям - правдива історія життя однієї людини в якості поліцейського під прикриттям. Обов'язково до прочитання для шанувальників Донні Браско.
Більше 20 років Джо Картер працював у поліції в якості поліцейського під прикриттям. Він подорожував по світу за різними паспортами. Він братався з злодіями, міжнародними торговцями наркотиками і зброєю. Він працював пліч-о-пліч з найнебезпечнішими злочинцями. Всегда боялся, что эта жизнь может рухнуть вокруг него в любой момент.
Его история - это захватывающий рассказ о тайной, уединенной работе офицера под прикрытием и многих "щекотливых" ситуациях, в которых он оказывался, а также трогательное признание в том, как трудно примирить две его личности с семейной жизнью. Это история его начала с того, что он был молодым подмастерьем в ист–Энде, до грязных улиц, по которым он ходит сегодня, - она раскрывает множество взлетов и болезненных падений работы под прикрытием.
У цій книзі розповідається про стійкості, необхідної для того, щоб вести подвійне життя, про захоплюючих випробувань, пов'язаних з роботою з найбільшими злочинцями Британії, і про підтримці почуття справедливості у багатьох пригоди, з якими він стикається.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари