Всі категорії
Додати товар

Ро1 універсальний словник 7 в 1 українсь мова та література полякова паращич довідник...

130 грн
Опис

Запропонований універсальний словник з української мови та літератури містить словники: орфографічний, синонімів, антонімів, паронімів, фразеологізмів та літературознавчих термінів в достатньому обсязі.

Користування ним допоможе усвідомити багатство й лексичну стильове, емоційне різноманітність української мови, сприятиме вдосконаленню мовних навичок, точності та образності слововживання, допоможе донести свої думки до співрозмовників.

Видання буде цікавим як для школярів, абітурієнтів, студентів не гуманітарною профілів так і для широкого кола читачів, любителів української мови та літератури.

Универсальный справочник

Книга актуальна для всех, кто имеет дело с правописанием. Она подойдёт не только для школьников, но так же для учителей, студентов, начинающих писателей и журналистов. Книга вмещает в себя очень большой набор слов, есть иностранные варианты с подробным объяснением. присутствуют фразеологизмы, причем не в маленьком количестве. Книга несмотря на то что довольно объемная, все же по весу не слишком тяжела, именно по этой причине ее можно брать с собой на занятия.
Можно использовать и обучаться по ней независимо от возрастной категории .

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари