Всі категорії
Додати товар

Міцний вологостійкий килимок для ванни shower room 40х60 см колір синій

205 грн
Опис

Стильний і універсальний Його універсальність дає змогу використовувати всмоктувальний килимок suer у різних місцях вашого будинку. Ніколи більше не турбуйтеся про краплі води! Використовуйте його як килимок для ванної, килимок для раковини, кухонний килимок або половик

Миттєво вбирає плями від води та олії.
Швидке висихання.
Безпечне та стабільне нековзне гумове дно
Легко миється
М'який і зручний
Міцний нековзний матеріал
Килимок для ванної діатомітовий супервсмоктувальний 40х60 см

ВОДОВІДШУВАЛЬНИЙ: може миттєво вбирати воду та бризки — абсорбувальний шар із діатомітового іла має пористу поверхню, що дає змогу воді швидко проникати всередину.
ШВИДКЕ ВИСИДКЕ: численні дрібні пори діатомітового килимка дають воді швидко випаровуватися в повітрі. Водяні знаки чарівним способом зникають упродовж декількох хвилин.
АНТИСКОЛЬЗУВАЛЬНА ГРІЗНА ОСНОВА: стійка до ковзання та водонепроникна гумова підкладка є однією з найкращих підкладок килимків для ванної кімнати. Він може міцно триматися на мокрому та гладкій підлозі.
ЛЕГКО ЧИСТИТИ: пил і волосся можна швидко видалити, струснувши або промивши. Просто протріть килимки мокрою ганчіркою або промийте душовою насадкою, і ваш килимок стане як новий. Якщо є олійні плями, можна використовувати трохи мийного засобу, щоб очистити їх.
ШИРОКЕ ЗАСТОСУВАННЯ: килимки підходить як для ванної кімнати, так і під вхідні двері. Їх можна використовувати як кухонні килимки, килимки для пральні, килимки для годування хатніх тварин.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари