Всі категорії
Додати товар

Матрац ватяний - 150х200 см

850 грн
Опис

Матрац ватяний - 150х200 см - відрізняється високою якістю матеріалів і власне виробленим наповнювачем (регенероване волокно, ватин), завдяки чому наші матраци мають товщину до 15 сантиметрів. Чохол вироби виготовлений з якісного, щільного полікотон, щільністю 75 г/м2. Відмінно підходять для готелів, лікарень, знімних квартир, туризму, походів, хостелів та ін. Складається з матеріалів : Тканина полікотон - складається з бавовни, натуральних волокон (поліестеру), що зберігає тепло а з дотиком є м'яким і пружним. Регенерированное волокно - это обрезки швейного производства, обработанные и разволокненные на специальном оборудовании, до состояния ваты. Сам по себе матрас внешне, на ощупь абсолютно ничем не отличается от ватного матраса из хлопковой ваты.

Примечание! Производитель оставляет за собой право без уведомления потребителя вносить изменения в конструкцию изделий для улучшения их технологических и эксплуатационных параметров. Внешний вид изделий может отличаться от представленных на фотографиях (уточняйте у менеджера).

Увага! Для зручного транспортування товар упаковується та пресується спеціальною машиною. Товар повертає свій оригінальний вигляд протягом доби експлуатації. Характеристики: Розмір: 150х200 см Тканина: Полікотон; Наповнення: Регенероване волокно 15 кг Колір і малюнок може змінюватись (в залежності від постачання тканини).

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари