Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дитячий матрац 70х140 neolux жасмін 3d зима-літо

2950 грн
Опис

Матрац Жасмін – легкий, комфортний, м'який дитячий матрац з ефектом «Зима-Літо».

У основі лежить широкий моноблок сучасного, інноваційного матеріалу «Latexform». Він є поєднанням натурального латексу і спіненого пінополіуретану. Неперевершена м'якість та еластичність латексу, у комбінації зі здатністю приймати та запам'ятовувати форму тіла людини, створюють виражений ортопедичний ефект. Хребет підтримується в анатомічно правильному положенні (фізіологічному S-подібному вигині), внаслідок чого досягається максимальне розслаблення м'язів та відсутність тиску на кровоносні судини.

До блоку Latexform безпосередньо примикають шар мікрокомпозиту (з одного боку) і шар спанбонду (з іншого). Вони служать як проміжні настили в матраці, захищаючи ніжний за текстурою Латексформ від можливих пошкоджень і деформацій. Спанбонд характеризується підвищеною міцністю та стійкістю до високих/низьких температур, зминання, дії води, а мікрокомпозит відрізняється низькою теплопровідністю, завдяки чому здатний утримувати тепло.

Матрац Жасмин прошитий з одного боку бавовною, а з іншого – вовною. Ці наповнювачі формують ефект «Зима-Літо», створюючи комфортний мікроклімат цілий рік. Будучи повністю натуральними, вони мають низку безперечних переваг. Так, бавовна відрізняється своїми абсорбуючими властивостями, вона здатна відмінно поглинати вологу і підтримувати хорошу вентиляцію повітря, створюючи охолодний ефект (що важливо в теплу пору року). Вовна ж, навпаки, добре утримує тепло, що актуально взимку.

Чохол виконаний з легкої та щільної тканини «Stretch». Завдяки присутності в її складі еластичних волокон вона практично не меніться. Вона дуже міцна, зносостійка, практична в експлуатації.

Склад (фото 2)
1. Тканина «Stretch»
2. Вовняний наповнювач
3. Мікрокомпозит
4. Моноблок «Latexform»
5. Спанбонд
6. Бавовняний наповнювач

Тип матраца -безпружинний
Жорсткість матраца
1. Сторона Зима -середня
2. Сторона літо- середня
Висота - 10 см
Країна виробник Україна

Додаткові
Двосторонній матрац - так
Ортопедичний ефект - так
Анатомічний ефект - так
Симетрична жорсткість - так
Ефект «Зима/Літо» - так
Дитячий матрац - так
Антибактеріальне просочення - так
Екологічно чистий - так
Нестандартний розмір - так

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize