Всі категорії
Додати товар

Тепловий матрац ceramix m1 cgm emt-ms1202

10000 грн -30% 7000 грн
Опис

CERAMIX M1 CGM EMT-MS1202 — малий термотерапевтичний матрац із унікальною біокерамікою Ceratonic сприяє оздоровленню дитячого організму, а також різних ділянок тіла дорослих людей.

Тепловий матрац Сеramix Mat M1 складається з біокераміки Ceratonic (40% жовта глина, 40% нефрит, 20% особливі компоненти). Біокераміка у вигляді дрібних кульок (понад 60 тис.) та круглих гудзиків (12 штук) утримується спеціальною захисною сіткою.

Тепловий матрац Ceramix Mat M1 – модель призначена для оздоровлення дітей під час сну. Також матрац можуть використовувати і дорослі для прогрівання різних ділянок тіла. Він має можливість регулювання температури від 30 до 65 градусів Цельсія, автоматичного відключення через 12 годин. Використання теплового матраца під час нічного сну – це чудовий спосіб забезпечити дитині гарний сон та профілактику простудних захворювань.

Матрац в ідеальному стані. В застосуванні був два рази!!! Купляли для бабусі за 17500 у офіційному магазині. В цей час у бабусі вийшла інша проблема зі спиною при якій лікар заборонив всі види прогрівання спини! То на превеликий жаль цей матрац так і не був використаний. Тільки із-за цього і продаєм, так як лежить без використання.

Відправлю додаткові фото за потребою, можу зробити відео огляд. Відправляю будь якою поштою

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
anya_ulashcyk
anya_ulashcyk
80% виконаних замовлень
Була