Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Olarhike надувне ортопедичне ліжко матрац із вбудованим насосом 198 x 102 x 46 см

3955 грн
Опис

- Подвійний шар з унікальною безшовною зварною технологією гарантує, що односпальне надувне ліжко OlarHike залишається надійно надутою впродовж 48 годин без витоку повітря, добре адаптується до вашого тіла та допомагає вам повністю розслабитися й спати глибоко всю ніч. Завдяки збільшеній на 35% підтримці гостьове ліжко витримує навантаження до 150 кг і зберігає свою форму незалежно від того, як довго ви на ньому спите.
- Бережний для вашої шкіри: Насолоджуйтеся приємною шкірою та відчуттям комфорту завдяки водонепроникній, оксамитній флакованій поверхні завтовшки 0,2 мм і дуже товстому ПВХ завтовшки 0,4 мм. Це ліжко на 21% товщі за інших і забезпечує дивовижно комфортний сон. Минули ті дні, коли вас будили звуками матраца, коли ви поверталися вночі. Нарешті, нековзна основа забезпечує додатковий комфорт і запобігає небажаному ковзанню матраца.
- Накачується всього за 2 хвилини: дуже тихий і потужний вбудований електричний насос на 220 В надувний матрац до потрібної сили за 2-3 хвилини. Режим енергоощадження автоматично вимикає живлення через 15 хвилин безперервної роботи, заощаджуючи електроенергію під час використання без нагляду. Шнур живлення європейського стандарту та вилку можна зберігати у вбудованому відсіку, щоб завжди було чисто.
- Зручне, як справжнє ліжко: цей самонадувний надувний матрац був спеціально розроблений для великих людей і має додаткову довжину та ширину, щоб ваші ноги не звішувалися з краю матраца. Ідеально підходить для домашнього використання, кемпінгу на відкритому повітрі, походів, альпінізму та багато чого іншого. Просто складіть і поверніть порожню надувне ліжко в оригінальну сумку для зберігання або транспортування.
- Пориньте в глибший сон: завдяки ефективній циркуляції повітря наш надувний матрац може поглинати 90% ударних хвиль, забезпечуючи сильнішу підтримку вашого тіла та запобігаючи порушенню сну. Це підвищує загальну якість сну, а елементи дизайну цього матраца створюють відчуття сну на хмарі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize