Всі категорії
Додати товар

Протипролежневий комірчастий матрац gma 5 з компресором gi-emme

1900 грн
Опис

Протипролежневий комірчастий матрац GMA 5 з компресором Gi-emme

Виріб призначений для профілактики та лікування пролежнів I-IIстепенів. Рекомендовано до використання пацієнтам із важкими захворюваннями опорно-рухової та центральної нервової системи. Матрац можна використовувати як у домашніх, так і в стаціонарних умовах.

Ідеальне рішення для лежачих хворих і всіх пацієнтів із порушенням опорно-рухової системи. Єдиний в Україні антипролежневий матрац, повністю виготовлений в Італії на оригінальному обладнанні компанії Gi-emme. Найбезшумніша модель у своєму класі завдяки унікальній антивібраційній системі.

Показання до застосування

Ячеристий матрац GMA 5 з компресором запобігає утворенню пролежнів у лежачих хворих, а також ефективно допомагає боротися з проблемами застійного плану, що вже з'явилися. Показаний під час захворювань, які позбавляють людини можливості пересуватися самостійно та змушують весь час проводити в горизонтальному положенні:

1. Порушення опорно-рухової системи.

2. Захворювання центральної нервової системи.

3. Соматичні захворювання важкого ступеня.

4. Інші ситуації, що тимчасово позбавляють можливості вільно переміщатися.

Функціональні особливості:

Матрац обладнаний потужним компресором, що за лічені хвилини створює тиск до 120 мм ртутного стовпа. Унікальна технологія дає змогу утримувати необхідний рівень тиску повітря, завдяки чому матрац не просідає, підтримуючи тіло хворого та виконуючи свої функції гранично довго. Компресор обладнаний вібропоглинальною системою, завдяки чому рівень шуму падає в кілька разів. Отже, періодична підкачка повітря для підтримки пружності виробу не створить дискомфорту навіть у нічну пору.

Виріб призначений для пацієнтів вагою до 110 кг. Граничний рівень навантаження — 135 кг.

Переваги матраца GMA 5

1. Доведена ефективність у боротьбі з пролежнями. Вже впродовж першого тижня використання ви відчуєте зміни в кращий бік. Купуючи з профілактичною метою, ви можете бути впевнені в тому, що така проблема, як пролежні, обійде вас стороною.

2. Потужний і тихий компресор. Підкачування повітря займає не більш ніж 5 хвилин, водночас рівень шуму гранично низький.

3. Надовго зберігає пружність. Надійний клапан не дає змогу повітрю виходити з повітряних камер, завдяки чому матрац чудово виконує свої функції, підтримуючи рівень тиску повітря.

4. Зручний у догляді. Поверхня виробу являє собою полотно ПВХ, яке легко миється мильною водою і швидко сохне.

5. 2-річна гарантія є запорукою високої якості продукції та дає змогу не турбуватися про непередбачені зламання з вини виробника.

Антипролежна система складається з 2 частин:

1. Матрац. Обладнаний двома камерами, куди надходить повітря, а також надійним клапаном. Виготовлений із ПВХ. Перфорована поверхня забезпечує лікувально-профілактичний ефект. Розмір виробу — 200 х 90 х 6,5 см.

2. Аерокомпресор. Автоматично подає повітря, оптимальний цикл роботи — 12 хвилин. Обладнаний антивібраційною системою для зниження рівня шуму. Створює тиск від 70 до 120 мм ртутного стовпа.

Рекомендації з експлуатації.

Перед початком використання уважно ознайомтеся з інструкцією. Переконайтеся в тому, що матрац не контактує з гострими предметами, здатними порушити його цілісність.

Постіть комірчастий матрац поверх звичайного в такий спосіб, щоб з'єднувальний

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mariyancevych
mariyancevych
Київ
0% виконаних замовлень
Була