Всі категорії
Додати товар

Набір для безпеки дітей (21 одиниця)

325 грн
Опис

Набір захисту для меблів для дітей. У комплект входить 5 видів захисту, 21 одиниця. 1) 5 шт замок тканинний білий, 2) 4 шт замок гачок білий, 3) 4 шт куточок силіконовий, 4) 5 шт заглушки на розетку, 5) 3 шт обмежувач дверей звірятка. 1) Універсальний тканевий замок. Ця модель зарекомендувала себе як найнадійніший, практичніший і витриваліший замок для меблів. Підходить для холодильників, унітазів, мікрохвильових печей, кутових ящиків, шафок і т.д. Відкривається натисканням кнопки. Кріпиться на двосторонній 3М скотч, що йде в комплекті. 2) Замок гачок підходить для стулчастих дверей (орних), надійно закриє від цікавих дітей шафки та ящики.
3) Куточки силіконові напів- квадратні, прозорі, кріпляться за допомогою двостороннього скотчу, який додається в комплекті.
Розмір: на внутрішній стороні висота куточка 1.5 см., довжина сторони куточка 3.5 см.

4) Заглушки для розеток з поворотним механізмом, добре оберігають цікавих дітей і при цьому не вимагають вилучення при використанні розетки. Заглушки кріпляться на двосторонній скотч. Для того щоб отримати доступ до розетки, необхідно провернути вилкою і все. Витягнувши електро вилку заглушка автоматично замикається.

5) Обмежувач дверей різнокольорові звірятка. Дитина не зможе сам себе закрити в кімнаті або прищемити пальчик.
Обмежувачі підходять для дверей товщиною від 2 см до 4,5 см. М'які та гнучкі, легко кріпляться на двері, не пошкоджуючи її.
Розмір: 10 см. х 10 см. х 1,3 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари