Всі категорії
Додати товар

Набір захисту для дітей на меблі (30 одиниць)

440 грн
Опис

Набір захисту для меблів для дітей. У комплект входить 5 видів захисту (30 одиниць). 1) 6 шт замок тканинний коричневий, 2) 8 шт куточок спінений коричневий, 3) 8 шт заглушки на розетку, 4) 4 шт замок гачок коричневий, 5) 4 шт обмежувач дверей звірятка. 1) Універсальний тканевий замок. Ця модель зарекомендувала себе як найнадійніший, практичніший і витриваліший замок для меблів. Підходить для холодильників, унітазів, мікрохвильових печей, кутових ящиків, шафок і т.д. Відкривається натисканням кнопки. Кріпиться на двосторонній 3М скотч, що йде в комплекті.
2) Защитные уголки на мебель,​​​​​​ защитят вашего ребенка от острых углов столов, шкафов, ящиков, полок, кроватей, тумбочек. Уголки мягкие и при этом довольно упругие. Изготовлены из вспененной резины. Могут прикрепляться вверху и внизу угла. Держатся очень крепко. Толщина защитного уголка 8 мм. Закроет полностью угол высотой 1,5 см. Уголок прикрепляется к мебели с помощью двухстороннего скотча который прилагается в комплекте.
3) Заглушки для розеток з поворотним механізмом, добре оберігають цікавих дітей і при цьому не вимагають вилучення при використанні розетки. Заглушки кріпляться на двосторонній скотч. Для того щоб отримати доступ до розетки, необхідно провернути вилкою і все. Витягнувши електро вилку заглушка автоматично замикається.

4) Замок гачок підходить для стулчастих дверей (орних), надійно закриє від цікавих дітей шафки та ящики.

5) Обмежувач дверей різнокольорові звірятка. Дитина не зможе сама себе закрити в кімнаті або прищемити пальчик.
Обмежувачі підходять для дверей товщиною від 2 см до 4,5 см. М'які та гнучкі, легко кріпляться на двері, не пошкоджуючи її.
Розмір: 10 см. х 10 см. х 1,3 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари