Всі категорії
Додати товар

Стільчик для годування

2200 грн -10% 2000 грн
Опис

Цей практичний стілець дає можливість вашій дитині завжди бути поруч під час їжі. Велика функціональність Peg Perego Siesta дозволяє використовувати його від народження, для цього спинка стільця має 5 положень нахилу до положення лежачи. По висоті стільчик Пег Перего Сієста регулюється в 9-ти положеннях для максимальної зручності. Ніжки оснащені коліщатками. Це дуже зручно для перемащения стільчика. При цьому гальмівна система Stop & Go гарантує стабільність, коли стілець не переміщається з боку дорослих. Чехол в стульчика Peg Perego Siesta очень мягкий и сделан из эко-кожи. Он легко моется, не парит и обеспечит оптимальный комфорт и удобство Вашему малышу. На нем есть 5-ти точечные ремни безопасности, которые защитят Вашего ребенка от выпадения.

Столешня оснащена съемным подносом, который можно мыть в посудомоечной машине. Она регулируется и снимается, когда ребёнок вырос. Также есть сетка на задней части стульчика в которую можно сложить игрушки или другие предметы.

Стульчик Сиеста легкр складывается и занимает мало места. Его с легкостью можно брать с собой в путешествие или на дачу.

Характеристики стільчика для годування Peg-Perego Siesta Підходить від народження до 15 кг 9 положень регулювання висоти стільчика 5 положень нахилу спинки Навіть в положенні лежачи можливо 9 - ступінчате регулювання висоти і повний спуск вниз Підставка для ніг може бути піднята, так що навіть у дуже маленьких дітей ноги вільно висять у повітрі Дуже велике сидіння анатомічної форми для оптимальної постави дитини М'яке сидіння з чохлом з еко-шкіри Гальмівна система Stop & Go 2 колеса і 2 подвійних ролика для легкого переміщення всього стільця Великий знімний подвійний піднос для подвійний гігієни (управляється однією рукою) – підходить для посудомийної машини Оснащений 5-точковим ременем безпеки із замком Анатомічна захист проти зісковзування Може бути легко складний Займає дуже мало місця для зберігання В складеному вигляді варто самостійно Практична, еластична сітка з гумовим покриттям на задній частині спинки Оббивка сидіння знімається і миється вологою тканиною Розміри у відкритому вигляді: В 104.5 х Ш 60 х М 75 см Розміри в складеному вигляді: 86 х Ш 60 х М 30 см Вага: 10.5 кг Зроблено в Італії.У добре стані після однієї дитини!!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
romanaluv
romanaluv
Білопілля
Був

Схожі товари