Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Вішалка з дерева

5000 грн
Опис

Вішалка з  дерева. Ідеальний вибір для людей яким подобається вигляд натурального дерева і які цінують ексклюзивність. Ви не знайдете двох однакових вішалок, адже кожна дерев' яна заготовка яка використовується в процесі виготовлення має свою неповторну текстуру в результаті цього вішалки хоча і по формі можуть мати схожий вигляд але візерунок, текстура надають кожній вішалці свого неповторного вигляду.
   Є можливість виготовлення вішалок по Ваших розмірах.
     Матеріал: Сосна
     Краска: байц " Белінка"
     Лак: " Альпіна" глянцевий, мебельний
     Розмір: ширина 1м
                    висота 1,3м
            полка:
                     ширина 1,2м
                    глибина 0,14м
   Виготовлення вішалки тільки під заказ. Час виготовлення приблизно 2-3 тижня.
   Кожна річ виготовлена з великою любов'ю і натхненням. З бажанням щоб цей виріб завжди приносив своїм виглядом радість в життя тієї людини яка ним володіє. Адже коли " природа береться за пензлик " - то вона створює неповторну красу. А все що лишається майстру це - трохи виділити і підкреслити текстуру дерева.
   Всі вироби роблю як для себе. З розрахунком на те, що милувати око вони будуть не один десяток років. Завжди використовую якісні матеріали в роботі та й роботу виконую  якісно.
   При бажанні ознаймтесь з іншими моїми виробами. Можливо Ви знайдете щось корисне і красиве те що так давно шукали. А можливо для когось шукаєте подарунок? Також не роблема - завжди знайдете щось оригінальне, те що може здивувати. Адже в наш час " масового виробництва " і " made in China" тяжко знайти подарок який по справжньому може здивувати.
Щасливо!!!
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець

Схожі товари