Всі категорії
Додати товар

Пересувна вішалка для одягу до 20 кг the new coat rack (160х55х42см)

449 грн
Опис

Характеристики та опис

Основні

Країна виробник

Китай

Тип вішалки

Підлогова

Тип опор

Коліщатка

Максимально допустиме навантаження

20 кг

Стан

Нове

додаткові характеристики

Розбірна конструкція

Так

Пересувна вішалка для одягу до 20 кг The New Coat Rack (160х55х42см).
Універсальна вішалка для одягу The New Coat Rack - це ідеальне рішення для організації простору у вашому будинку. Її лаконічний дизайн легко впишеться в будь-який інтер'єр, балкон, вбиральня, студія або офіс.


Ця вішалка стане практичним доповненням до вашої квартири, заміського будинку або дачі, надаючи зручне зберігання одягу та аксесуарів.

Класичний дизайн вішалки дозволяє легко збирати та розбирати її для транспортування, не займаючи багато місця. Завдяки наявності чотирьох знімних коліщаток ви зможете легко переміщати вішалку по кімнаті.


На полицях вішалки зручно зберігати взуття, аксесуари та інші предмети, а висота штанги, що регулюється, дозволить вам налаштувати її під свої потреби.

Переваги цієї вішалки включають максимальне навантаження до 20 кг, міцний металевий каркас, дві тканинні полиці для зручного зберігання, а також компактні розміри упаковки та легка вага, що роблять її зручною у транспортуванні та зберіганні. Всього за 5 хвилин ви зможете зібрати цю вішалку та насолоджуватися її зручністю та функціональністю.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари