Всі категорії
Додати товар

Стійка для зберігання взуття utm shoe rack 5 полиць

420 грн
Опис

Кількість пар взуття у людини – безліч. Чотири сезони, а також міжсезоння змушують нас мати взуття на всі випадки життя. Шльопанці, домашні тапочки, сандалі, черевики, чоботи і туфлі у кожного члена сім'ї створюють величезну проблему для зберігання, займаючи собою всю вільну площу в шафах і на полицях. В передпокоях збирається велика кількість змінних предметів, які елементарно заважають проходу і створюють хаос.
Стійка – органайзер для взуття (amazing shoe rack) призначена для постійного і тимчасового тримання аксесуарів. Являє собою елегантну ажурну етажерку з п'ятьма полицями. Унікальний дизайн не обтяжує приміщення, завдяки тому, що самі полиці являють собою легкі напрямні, зручні для зберігання черевиків і туфель з будь-яким каблуком і різноманітної форми.

Переваги:

1. Міцний, легкий, інертний матеріал;

2. Зручна і проста в збірці;

3. Дозволяє зберігати одночасно до п'ятнадцяти пар різного призначення;

4. Легка в обслуговуванні та зберіганні;

5. Оригінальна конструкція дозволяє при зменшеній ширині зберегти повний функціонал;

6. Підходить для будь-якого інтер'єру;

7. У складеному вигляді займає мало місця і зручна в транспортуванні;

8. Можна використовувати як обувницу в передпокої або як місце для постійного зберігання в гардеробній;

9. У зібраному стані містить 5 відділень.

Органайзер легок в использовании. Достаньте из коробки детали и, следуя инструкции, соберите этажерку. Устойчивые ножки исключают опрокидывание. Разместите тяжёлые изделия, такие как сапоги и зимние ботинки, на нижних рядах, более легкие туфли и тапочки - на верхних. Кроме того, этажерку можно использовать в качестве банкетки, а также как подставку для сумок, шарфов и других аксессуаров, просушки зонтов или мокрых сапог. Этажерка элегантно впишется в Ваш интерьер, не займет много места и позволит оптимально использовать пространство в коридоре и любом другом помещении дома или квартиры.

Габарити (ВхШхГ): 59х19х59

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
julichka2022
julichka2022
Львів
20% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари